Det skal du lave, efter du har løbet på ferien

xxcc22

Der er mange, der bruger deres tid fornuftigt, efter de har løbet, og her kan du læse gode forslag til, hvad du kan lave, efter du har løbet en tur nede i varmen. 

Der er få ting, der er mere udfordrende, end hvis du løber en tur i varmen. Gerne med masser af solskin, således at det bliver endnu mere intenst. Det handler i høj grad om, at du formår at gøre dit ypperste for, at du kan dehydrere, efter du har løbet. Ellers bliver det en træls periode, du går i møde, hvis ikke du får noget vand. Men det handler ikke kun om at drikke. Det er også vigtigt, at du tager løbeefteraktiviteterne seriøst. Hvorfor bare sidde og hive efter vejret og kigge på den flotte strand, når du kan gøre noget konstruktivt? 

Loeb

Tjek dine investeringer efter løbeturen

Hvis du lige har været ude at løbe, kan du passende hive computeren eller mobilen frem og tage et kig på dine investeringer. Det er altid godt at orientere sig om, hvordan det ser ud på aktiemarkedet. Det er altid godt at være bevidst om, hvad der foregår, og hvordan det står til. Det kan være, at du bliver inspireret, efter du har løbet din tur. Det er ikke utænkeligt. Der er nemlig mange, der får endorfiner i hjernen af, at de har givet alt på en løbetur. Det er følelsen af succes og overskud og det, at man har gennemført noget. Det kan sagtens hjælpe dig i en investeringskontekst. Klik her, hvis du vil læse mere om eksempelvis kryptovaluta, der meget vel kan gå hen at blive fremtiden for investeringer. 

Læs en bog

En anden god mulighed er, at du vælger at læse en bog. Det kan heller aldrig skade. Det kan eksempelvis være, at du læser en bog om investering. Det kan også være, at du læser en bog om en dygtig iværksætter som eksempelvis Richard Branson, der har startet selskabet Virgin. Det kan også være, at du læser en bog om rejseaktiviteter. Der er mange muligheder, men fælles for dem alle er, at det altid er godt at holden hjernen beskæftiget, efter du har været ude at løbe en tur. Det føles ekstra rart at læse en bog, efter du har gennemført noget. Som eksempelvis et løb. 

Landskab

Lyt til en podcast

Det minder lidt om det at læse bøger, men forskellen er bare, at du kan slå din hjerne fra. Du behøver ikke at koncentrere dig om at læse. Alt, du skal gøre, er at lytte. Det kan være podcasts om hvad som helst. Sport, politik, indretning, forhold med videre. Der er mange ting, du kan lytte til, og som vil gøre det hele til en sand fornøjelse, mens du kigger på havet. På den måde får du noget konstruktivt ud af, at du sidder og holder øje med havet og stranden, og hvor du befinder dig. Det bliver en god måde at komme ind i dig selv på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *