Ung under 25: Få råd til en ferie til sydens sol

xxcc22

Selvom vi er glade for vores land, Danmark, så er det ikke ligefrem nogen hemmelighed, at de fleste danskere er knap så begejstrede for det danske vejr, der tit byder på regn, slud og blæst. Her vil de fleste gerne lige have en lille tur til sydens sol og blive varmet godt igennem og få lidt farve på den blege hud. I denne artikel vild u få nogle gode tips til lækre rejsedestinationer samt forslag til, hvordan du kan finansiere rejsen, hvis økonomien ikke er så fantastisk i øjeblikket. 

Lækker pool

Hvor skal rejsen gå hen?

Der er nogle rejsedestinationer, der topper særligt meget over danskernes valg, når det gælder den årlige ferie. Her kan blandt andet nævnes:

  • Tyrkiet
  • Spanien
  • Italien
  • Grækenland

Især Tyrkiet og de spanske rejsedestinationer såsom Mallorca, Gran Canaria og Tenerife vinder stort ind i danskernes hjerter. Disse steder er yderst gæstfri og servicemindet. Vejret er lækkert – ofte omkring de 30 grader i sommerhalvåret og lidt mindre i vinterhalvåret. Samtidig byder de på alt fra lækre kulturelle oplevelser til eksotiske badestrande og formidable hoteller. Priserne i hhv. Tyrkiet og de spanske øer er rigtig gode, hvis man tænker på at tage ud og spise eller købe nogle souvenirs. 

Vælger du et hotel med all inclusive, så er Tyrkiet helt klart den rejsedestination, der kan slå sig mest på prisen. Ved at vælge all inclusive, så har du altid adgang til mad og drikke, og du behøver ikke at bekymre dig om, hvor det næste måltid skal indtages. Selvom du har bestilt med all inclusive, så kan du naturligvis sagtens tage på restaurant, hvis du har lyst til det.

All inclusive er dog meget foretrukket, særligt af unge, da der mange steder er fri bar inkluderet. Her kan du lade den ultimative solfest udspille sig ved poolen sammen med vennerne, i badetøj, og med nogle lækre, iskolde drinks i hånden. 

Strand med palmer

Lån penge online til den spontane ferie med vennerne

Er vennerne ved at planlægge en tur, men du overvejer om du er nødt til at melde pas, da kontoen ikke bugner med penge? Der er heldigvis råd at hente. Finder vennerne pludselig på en spontan ferie til sydens sol, så er det naturligvis ikke sikkert, at du har sparet penge nok op, der svarer til udgifterne. Her kan du i stedet redde turen ved at tage et lille online lån for unge under 25 år

Det er selvfølgelig en forudsætning, at du vil kunne betale pengene tilbage rettidigt. Når du søger efter at låne penge online, så vær opmærksom på, at der er aldersbegrænsning på flere af lånene. Du skal derfor søge efter at låne penge som ung under 25. 

En ansøgning om lån tager et par minutter og kort efter vil du have svaret på, om du kan låne pengene. Derefter går der alt fra nogle timer til et døgns tid, før pengene står på din konto. Det er derfor den hurtigste og nemmeste måde at skaffe penge på, hvis vennerne sidder ivrigt og venter på at kunne bestille jeres rejse. Husk at læse lånebetingelserne igennem, så du er indforstået med disse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *