Ferie kan være det rette værn mod stres

xxcc22

Vores dagligdag er fuld af beslutning der skal træffes. Hvad skal vi have at spise til aftensmad, hvad skal børnene have med i skoletasken, er det i dag jeg skal bede om lønforhøjelse? Disse spørgsmål hober sig op samtidig med at vi prøver at finde en vej til en bedre fremtid. Mange går at tænker de ikke kan nå alt det de skal, og de tænker samtidig også at tingene må blive bedre fremover. Der kan vokse en angst i kroppen og sjælen. En frygt for at tingene ikke bliver bedre, og man ikke kan når alt det man skal. Hvis du er begyndt at have det sådan, så er det på tide at tage en pause og rejse syd på.

Ferie kan være et af de bedste midler mod stres, men det er ikke ligegyldigt hvilken type ferie. Det skal gerne være en af den type hvor man slapper af. Er man helt oppe i det røde felt over ens hverdag, så kan det være svært koble ned i gear. Derfor er det vigtigt at man finder et sted at tage på ferie hvor man ikke skal andet end at slappe af. Det kunne f.eks. være en ferie i syden med dejlig solskin, strand og kølige drinks

En hånd som holder en anden

Hvis stressen har ramt

Hvis stressen allerede har ramt, så er det vigtigt at man får gjort noget ved det, og her er en ferie måske ikke det første man skal gøre. Den kan være et supplement, men det vigtigste er at man for taget hånd om problemet. Her kan en psykoterapeut være god.

Bor du på Sjælland kan du finde psykoterapeut roskilde. Her er der mange som har opnået gode resultater. En god terapeut kan hjælpe dig med at komme ned i de dybere lag og få styr på stressen.

Mand laver vejrmølle på strand

Stress af med yoga

Udover ferie og terapi, så er der også mange ting man selv kan gøre for at få det bedre. Mange mennesker sværger til meditation, men det er svært for folk som aldrig har prøvet det før. Yoga er langt mere lettilgængeligt. Her kan selv nybegyndere starte på et hold uden videre, og du vil kunne føle en virkning lige med det samme. Man får nemlig både brugt sin krop og får stilheden i ens hjerne.

Man kan naturligvis også kombinere alle tre råd i denne artikel. Der findes mange muligheder for at tage på yogaferie f.eks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *