Mens du venter på at komme afsted

xxcc22

Ventetiden, mens du venter på at komme afsted på ferie, kan være nærmest uudholdelig. Når man først har bestilt ferien, vil man gerne afsted så hurtigt som muligt. De varme temperaturer, den kolde pool, og de farverige drinks venter på dig nede på ferieresortet. 

For at gøre ventetiden lidt sødere kan du prøve nogle sjove aktiviteter. Hvis du planlægger en masse i din kalender, vil ventetiden ikke føles lige så langsommelig – hold for eksempel en polterabend med strip.

Kuffert

Hold en polterabend

Hvis der er et godt stykke tid til, at du skal på ferie, kan du nå at holde et brag af en fest inden. Måske er der en af dine venner som skal giftes? Så bør du holde en mindeværdig polterabend. Den perfekte polterabend indeholder strip, fest og farver. Så lej en stripper i København og få en polterabend, dig og dine venner sent vil glemme. 

Se strip i hele landet

Der findes strippere rundt omkring i hele landet. Så hvis du bor i Jylland, kan du også sagtens skaffe festlige strippere til dit arrangement. Lej en stripper i Aarhus hvis du vil finde nogle eksklusive og smukke damer eller mænd. For din ven fortjener nemlig det bedste til hans eller hendes polterabend. 

Find en ny hobby 

Er der ingen af dine venner, som skal giftes? Så kan du naturligvis ikke bruge ventetiden på at planlægge polterabend. Heldigvis er der mange andre aktiviteter, som du kan give dig i kast med. Du kunne eventuelt starte til bueskydning eller et nyt instrument. Der findes aftenskoler i alle landets dele, hvor du kan blive bedre til forskellige færdigheder.

Det kan være smart at lære det lokale sprog, i landet, man skal rejse til. Så i forbindelse med din rejse, kunne du eventuelt prøve at lære nogle lokale udtryk? Med et basalt ordforråd kan du bestille mad på restaurant, og snakke kortfattet med de lokale. Det er dejligt at kunne, da nogle lokale ikke kan snakke engelsk. 

Fest

Prøv ekstremsport

Er du typen som elsker at løbe en risiko? Kan du ikke få nok adrenalin i kroppen? Så bør du prøve ekstremsport, inden du rejser afsted til de varmere himmelstrøg. Du kan eventuelt prøve bungeejump eller faldskærmsudspring. Der findes mange gode muligheder for ekstremsport rundt omkring i landet. Det handler bare om at finde frem til de forskellige steder.

Spørg eventuelt en ven, om han eller hende har lyst til at tage med dig. Det er lidt sjovere at få adrenalinsuset sammen med en ven. Så har i en fælles oplevelse, som i kan tage med jer videre i livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *